Gevulde avocado’s

Wat heb je nodig:

  • 2 grote, rijpe avocado’s
  • Citroensap
  • Zout, peper
  • 60 gram pecannoten fijngehakt
  • 60 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 tomaten (in stukjes)
  • paneermeel
  • 30 gram gesmolten boter
  • paprikapoeder
De avocado door de helft snijden, pit er uit helen en voorzichtig het vruchtvlees uit de schil scheppen. De binnenkant van de schil met wat citroensap besprenkelen.
Het avocadovlees in blokjes snijden en stop het in een kom. de blokjes met zout en peper bestrooien en met wat citroensap besprenkelen. Noten, kaas, peterselie en tomaat toevoegen en voorzichtig mengen. De vulling in de gehalveerde avocadoschillen scheppen, met
paneermeel bestrooien en met wat gesmolten boter bedruppelen.
Een beetje paprikapoeder over de vulling strooien en de gevulde avocado’s 15 minuten
in de oven op 200 graden.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s