Pastasaus (zelfgemaakte ketchup)

Deze pastasaus noemen wij thuis zelfgemaakte ketchup. Waarom? lees deze post maar.
Benodigdheden:
Een kilo tomaten
3 paprika’s.  Rood, geel en groen
2 rode pepers
2 grote uien
Teentje knoflook
5 ons gehakt
Bereiden:
Verwarm de oven op 220 graden.
Hak de paprika in grove stukken en zet ze in een ovenschaal een half uurtje in de oven.
De tomaten samen met een klein scheutje water  in een pan op het vuur. laat het met de deksel op de pan lekker pruttelen.
Ondertussen de uien in stukjes snijden. Flinke scheut olie en een beetje boter in een flinke pan met dikke bodem en de uien zachtjes bakken tot ze een beetje bruin worden.
Chili pepers in kleine stukjes hakken. Let op, de zaadjes en zaadlijsten verwijderen. Knoflook ook in kleine stukjes hakken (niet door de knoflook pers). Toevoegen aan de uien en even meebakken. Gehakt toevoegen en ook mee bakken .
De tomaten samen met de paprika’s uit de oven  pureren met de staafmixer en toevoegen aan het gehaktmengsel. Goed roeren en even laten
pruttelen. Naar smaak zout toevoegen en klaar.
Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Kiana schreef:

    naturally like your web-site but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very boohmrstee to inform the truth however I will surely come back again.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s